Ogłoszenia

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons Więcej...

Kronika

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

"Była sobie żabka mała" na zajęciach z rytmiki w wykonaniu Aniołków 😇 ... RozwińZwiń

Rytmika w grupie Słoneczek 🌞 ... RozwińZwiń

Na dzisiejszych warsztatach dzieci poznały biblijną historię o rozmnożeniu chleba przez Pana Jezusa. Dowiedziały się o tym, że Pan Jezus troszczy się o wszystkich i każemu daje to, czego potrzebuje🩷😊 Na pamiątkę tych zajęć Aniołki 👼 i Słoneczka ☀️ upiekły własne chlebki 🥖🥖 Dzieci otrzymały zadanie, aby upieczonym chlebkiem podzielić się w domu z tymi, których kochają ❤️❤️ ... RozwińZwiń

Przedszkole pw. Dzieciątka Jezus

Celem naszego przedszkola jest współdziałanie z rodziną na rzecz pomocy dziecku w jego wszechstronnym rozwoju oraz wprowadzanie wychowanka w kulturę i wartości chrześcijańskie. Przedszkole ma służyć dziecku, uczyć życia opartego na fundamencie wiary, dbać o rozwój w sferze fizycznej, emocjonalnej, poznawczej i społecznej. Pragniemy wskazać co znaczy być dobrym chrześcijaninem, który potrafi kochać Pana Boga i drugiego człowieka.

Co jest dla nas ważne?

rozwój Rozwój
Zapewniamy wszystkim dzieciom możliwość harmonijnego rozwoju
w ich indywidualnym
tempie.
wartości Wartości
Rozwijamy w dzieciach otrzymaną łaskę kochającego Boga, przy udziale rodziny, która naucza spraw Bożych swoim przykładem.
ruch Radość
Poznawanie świata jest piękne. Nasze dzieci tego doświadczają. Bawią się, tworzą, eksperymentują i budują pozytywne relacje.
radość Ruch
„W zdrowym ciele – zdrowy duch” – wdrażamy do zdrowego trybu życia, dużo się ruszamy i wychodzimy na świeże powietrze.